Allez, Chantez! Gent – Parnassuskerk

Sinds februari 2015 organiseren we onze open zangsessies in de Gentse Parnassuskerk. Tijdens de eerste zangsessie waren er alvast 95 nieuwsgierigen komen opdagen en dat deelnemersaantal is nooit meer gezakt. Intussen zingen we met meer dan 300 zangliefhebbers per keer. Deze lokale zangwerking is de grootste die we tot nu toe uitbouwden en draagt een speciale rol omdat we hier vaak nieuwe dingen uitproberen voor we ze in andere lokale zangwerkingen implementeren. De zangwerking in de Parnassuskerk is op die manier onze speelplek om nieuwe aanpakken voor fondsenwerving, vrijwilligerswerking, communicatie en uitbreiding van nieuw repertoire uit te proberen.

 

allez_chantez_1y_19_02_2016_0150-credits-sidney-terneu

 


Praktisch:

Zangsessies maandelijks op een donderdagavond, telkens van 20 uur tot 22 uur.

Adres: Parnassuskerk, Oude Houtlei 122, Gent.

Muzikantenploeg: Annelore Camps (zangcoach) en Jan Cherlet (piano).

Coördinator lokale zangwerking: Laila De Bruyne.

Geef een reactie