Elk vogeltje zingt zoals hij gebekt is – boekingsformules op maat

img_20160724_190030

Allez, Chantez! staat voor voluit samen zingen, voor zangplezier waarin elke mogelijke drempel om te participeren werd weggewerkt en waarin ieders persoonlijke achtergrond geheel onbelangrijk is. Ons enthousiasme en de kunst om de zangers zichzelf te laten verbazen zijn ons handelsmerk geworden.

We sturen onze gedreven muzikantenduo’s ook uit om groepen mensen op een enthousiaste en vrijblijvende manier aan te zetten om voluit samen te zingen. Hiervoor ontwikkelden we enkele specifieke formules voor verenigingen, bedrijven en particulieren.

Een boeking van een Allez, Chantez!-zangsessie houdt het volgende in:

  • een meesterlijk enthousiaste zangsessie van 50 minuten (of 2 x 25 minuten) samenzang met al jullie genodigden, werknemers, leden, …
  • begeleiding door een door Allez, Chantez! gecoachte zangcoach + muzikant (pianist, gitarist of accordeonist)
  • we passen het repertoire aan aan de doelgroep en jouw wensen (bv. Franse chansons, secundaire scholieren, …)
  • instrumenten en zangmicrofoontje (draadloze headset) brengen we zelf mee
  • we verwachten van jullie een gepaste muziekinstallatie die voldoende capaciteit heeft voor de ruimte / zodat jullie publiek ons kan horen 😉
  • je mag ons logo gebruiken in je communicatie

Uiteraard werken we ook ideeën op maat uit op basis van het thema en/of het publiek dat jij voor ogen hebt. Vraag een offerte voor jouw evenement en ontdek hoe jij Allez, Chantez! in huis kan halen.

 

Ola! Speciale formules!

  • Onze familievoorstelling is een interactieve theatervoorstelling van 50 minuten die integraal inspeelt op de verbindende dynamiek van samenzang met verschillende generaties. Deze voorstelling ‘De Supersongslurper’ is uitermate geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 132 jaar.
  • Onze seniorenformule stoelt op een vast repertoire van de ‘gouwe ouwe’ liedjes van hun tijd en activeert de senioren van jullie woonzorg- of ontmoetingscentrum tijdens een zangprogramma van 45 minuten.
  • Onze teambuildingformule zoomt 3 uur lang in op het effect van samen zingen en bouwt op naar een (h)eerlijke uitgelaten sfeer tussen de collega’s.
  • Onze schoolsessie voor leerlingen van het secundair onderwijs brengt een repertoire van hedendaagse popmuziek en überbekende hits van vroeger. Zo laten we de hele school samen zingen!

Extra volk gezocht!

Bij het boeken van een Allez, Chantez!-sessie kan je vrijblijvend gebruikmaken van de mogelijkheid om jouw activiteit te laten opnemen op onze kalender. Maak zeker gebruik van deze optie als je graag extra publiek voor jouw evenement wil aantrekken, want al onze zangers en volgers krijgen hiermee een uitnodiging om deel te nemen aan jouw activiteit.

Geef een reactie