Een versterkte groepsgeest met Allez, Chantez!

kleine-collegas2

Om luidop te zingen moet ik me kwetsbaar opstellen. Wanneer we samen zingen, moet jij dat ook doen. Op die manier wordt 1 + 1 al gauw 3. Samen zingen verbindt, het is zo simpel als wat.

Tijdens onze teambuildingsformule gaan we met de hele groep op uitstap naar het gebied dat buiten je comfort zone ligt. We proberen te verwoorden hoe dit voelt en achterhalen wie welke strategie toepast om weer op het droge te raken. We gaan dus niet gewoon zingen, maar we zoomen ook concreet in op lichamelijke en mentale reacties die volgen op de uitnodiging om dit te doen.

Een hele voor- of namiddag (3 uur lang) neemt Allez, Chantez! de hele groep collega’s mee op sleeptouw in een zangsessie waarin we tijd maken voor korte gesprekken. We bouwen de sessie langzaam op tot we uiteindelijk voluit samen zingen tot de derde macht. Op deze manier verduurzamen we niet alleen het effect van de zangervaring door ze erg bewust te beleven. We vergroten de cohesie binnen de groep ook veel grondiger door de persoonlijke belevingen te delen met elkaar.

Neem contact op met ons voor een gedetailleerde offerte of een op maat gemaakte teambuildingsessie.

 

Zing voluit! En ervaar het effect van je eigen stem

Heb jij zin om te ontdekken wat jouw stem teweeg brengt? Even alles vergeten en ondersteboven zijn van wat muziek met je kan doen? Maar bovenal: wil jij voluit samen zingen met mensen die het beste willen geven van zichzelf?

In deze interactieve zangworkshop bouw je samen met de zangcoaches van Allez, Chantez! aan een volledige ervaring van jouw stem. Met kleine stemoefeningen en de grootste meezing-hits krijgen we je zover dat je de wereld rondom je vergeet. Vertrouwdheid met notenleer of andere voorkennis is totaal onbelangrijk. De goesting om voluit mee te doen is dat wel.

 

 

Geef een reactie