11 juli 2016

FAQ

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Antwoord niet gevonden? Stuur even een mailtje naar info@allezchantez.be.

 


Moet ik inschrijven voor de open zangsessies op de vaste locaties in de steden?

Deelname aan de maandelijkse open zangsessies op de vaste locaties in de steden is geheel vrijblijvend. Dat wil zeggen dat je op voorhand niet moet laten weten of je aanwezig zal zijn of niet. Je komt ook toe wanneer je wil en kan gerust wat vroeger weggaan zonder dit op voorhand te melden. Ervaring leert ons dat de meeste mensen toch niets willen missen (knipoog*).

 


Moet ik betalen voor de maandelijkse zangactiviteiten op de vaste locaties in de steden?

Deelname aan de maandelijkse zangsessies op de vaste locaties in de steden is geheel gratis. Jaarlijks organiseren we per stad een groots zangfeest waarmee we de fondsen vergaren zodat we weer een heel jaar samen verder kunnen blijven zingen. Wie structureel een steentje wil bijdragen aan onze werking, wordt lid van onze vriendenwerking Club Allez! en steunt hiermee ook onze sociale werking. Lees hier meer over onze vriendenwerking Club Allez!


Worden er ook open zangactiviteiten in andere steden georganiseerd?

Onder het vaandel van Allez, Chantez! worden er totnutoe op regelmatige basis enkel gratis open zangactiviteiten in Gent, Brussel en Kortrijk georganiseerd. Er worden wel al concrete gesprekken gevoerd met andere steden om ook daar een stadswerking op te starten. Binnenkort zingen we misschien ook in Aalst, Antwerpen, Brussel, Diest, Genk, Hasselt, Leuven, Lokeren, Mechelen, Oostende, Roeselare, Sint-Niklaas en/of Turnhout. Heb je zelf concrete ideeën voor een nieuwe lokale zangwerking? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@allezchantez.be!


Kan ik als particulier ook een zangsessie boeken voor mijn verjaardagsfeest?

Natuurlijk kan dat! Je kan ons boeken voor al je feesten en bijzondere gebeurtenissen. Zelfs wanneer je gewoon het leven wil vieren, vieren we graag met je mee. Lees hier meer over ons aanbod.


Hoeveel kost het om een Allez, Chantez!-zangsessie te boeken?

Je kiest een interactieve zangsessie-formule die bij jou of je organisatie past. We ontwerpen formules op maat volgens de flexibele parameters van jouw evenement (bv. aantal muzikanten, aantal boekjes dat we meebrengen, een aangepast repertoire, het aantal zangers, …). Op deze manier beantwoorden we ieders vraag met een garantie voor een enthousiast zangevenement op maat! Voor een prijsvraag  kan je contact opnemen via het contactformulier of stuur je een mailtje naar info@allezchantez.be.


Kan ik op de hoogte blijven van alle activiteiten van Allez, Chantez!?

Om helemaal méé te zijn, schrijf je je in op onze nieuwsbrief. Hierin kondigen we onze nieuwe activiteiten systematisch aan. Je kan je inschrijven voor onze nieuwsbrief via het contactformulier op de homepagina.
Of volg ons op Facebook. Daar krijg je ook de aankondigingen van de activiteiten en extra nieuwsfeiten te zien. Surf naar Facebook en like onze pagina.