11 juli 2016

STEUN ONS PROJECT

Je kan je favoriete zangproject op verschillende manieren steunen. We publiceren zelfs onze takenlijst en laten je zien waar we nog hulp nodig hebben voor de lokale zangwerkingen én de algemene werking van Allez, Chantez!. Vergis je niet: ie-der-een kan een steentje bijdragen. Je hoeft er heus niet slim, rijk of knap voor te zijn. Een affiche voor je raam, een goed woordje bij een kennis, een bijdrage via onze fondsenwervingscampagne, een ritje van de drukkerij naar de zanglocatie, … wij kunnen alle hulp gebruiken. En met jouw actie kunnen we er samen voor zorgen dat de zangsessies van Allez, Chantez! ook in de toekomst in jouw agenda blijven verschijnen.

 

KLIK HIER OM NAAR ONZE ONLINE TAKENLIJST TE SURFEN!

Of zoom even in op enkele mogelijkheden:

 

Club Allez!

Word lid van onze vriendenwerking Club, Allez! en steun daarmee de werking van Allez, Chantez! Met je bijdrage ondersteun je de dagelijkse werking die het mogelijk maakt om de sessies gratis te blijven organiseren in de steden en geef je ook ons sociaal engagement een duwtje in de rug. Opgelet, je hebt dit lidmaatschap niet nodig om naar de gratis zangsessies te komen!

Concreet betaal je € 25 per jaar per persoon.

Betaal je bijdrage via ons rekeningnummer BE51 7390 1237 3662 (BIC: KREDBEBB) en stuur een mailtje met je gegevens (naam, adres, e-mailadres) naar info@allezchantez.be. Het lidgeld bedraagt voor 1 jaar € 25 per persoon. Je lidmaatschap is geldig vanaf het moment dat je betaling ons bereikt tot de realisatie van het komend sociaal evenement (elk jaar in januari / februari). Voor dit evenement krijg je als Clublid een speciale uitnodiging!

 

Dankjewel Club Allez! 2017!
Dhr. Jef Camps
Mevr. Lieve Camps
Mevr. Erik De Baets
Mevr. Laila De Bruyne
Dhr. Marc De Kegel
Mevr. Lieve Forier
Mevr. Birgit Goelen
Dhr. Mil Kooyman
Dhr. Thorsten Ludwig
Dhr. Kirsten Schatteman

 


 

Brand activation voor jouw bedrijf

Allez, Chantez! is intussen uitgegroeid tot een zeer geliefd merk met een sterke visibiliteit naar duizenden mensen binnen onze community. Samen werken we aan de perfecte match tussen ons merk en dat van jou! Sponsor met jouw bedrijf je lokale stadswerking van Allez, Chantez! of een specifieke boekingsformule. Of mik op maximale visibiliteit en sponsor het gehele project!

Organisaties kunnen onze werking op verschillende manieren ondersteunen. We werken hiervoor verschillende partnerformules op maat uit. Denk hierbij aan product placement en structurele en projectpartnerschappen. Contacteer ons snel en bekijk samen met ons hoe we samen sterk staan: annelore@allezchantez.be.

 


 

Liefdadigheid van service clubs

Service clubs (rotary-bewegingen, lions clubs, …) kunnen een zangsessie van Allez, Chantez! boeken in een sociale instelling naar keuze. Koppel een benefietactie aan onze zangsessie en zorg dat je extra middelen inzamelt voor het ouderenhuis, kinderziekenhuis, opvanghuis, … bij jullie in de buurt.