11 juli 2016

STEUN ONS PROJECT

Je kan je favoriete zangproject op verschillende manieren steunen. Elk jaar organiseren we een benefiet om onze maandelijkse zangsessies in Gent en Kortrijk gratis te blijven aanbieden aan iedereen die graag zingt. Maar ook het hele jaar door kan je ons steunen: help ons op onze evenementen, werk mee achter de schermen of stel je kennis ter beschikking van het project en bouw zelf mee. Bekijk hieronder de mogelijkheden meer in detail en zorg met jouw actie dat de zangsessies van Allez, Chantez! ook in de toekomst in jouw agenda blijven verschijnen.


MONEY, MONEY, MONEY!

Benefiet: toon je zingende hart

Hiermee steun je de lokale zangwerkingen van Allez, Chantez!. Je draagt je steentje bij opdat we opnieuw een jaar gratis samen kunnen zingen in de Parnassuskerk in Gent en in de Scala in Kortrijk. De opbrengst van deze activiteiten gebruiken we uitsluitend voor de lokale zangactiviteiten van Allez, Chantez!.  Zonder jouw steun zou dat niet mogelijk zijn.
  • Koop hier je ticket voor de benefiet sessie van Gent (8 en 9 februari 2018, Parnassuskerk) – 7, 60 euro/ticket
  • Koop hier je ticket voor de benefiet sessie van Kortrijk (22 februari 2018, Scala) – 7,60 euro/ticket
  • Registreer hier je favoriete meezinger en bepaal zelf mee welke liedjes we op de benefietsessies zingen! Welk fantastisch nummer zing jij steevast mee in de badkamer of bezorgt je de tijd van je leven wanneer je in de file staat? Welk lied brengt jou in vervoering of maakt een emotie in je los? Laat het ons weten! Je betaalt 25 euro per liedje. Lees er alles over in ons registratieformulier.

Allez, Chantez! neemt je mee…

Regelmatig organiseert Allez, Chantez! ook betalende evenementen voor zij die nog nét iets meer willen beleven. Op deze evenementen krijg je de kans om in interactie te gaan met de zangcoaches en medewerkers van het project en zing je uiteraard de longen uit je lijf om straks weer vol energie naar huis te gaan. De volgende geplande evenementen zijn de volgende:

Allez, Chantez! neemt je mee naar de Heerlijckyt van Elsmeren op zondag 18 februari 2018.

Kom zingen, lunchen, wandelen en praten met alle zangcoaches en believers van Allez, Chantez! in een idyllisch erfgoedkader. Laat je longen ademen en zing met ons in dit prachtig stukje Vlaams-Brabants groen. Schrijf je in en beleef samen met ons een ontspannende dag!

Deelnemen kost 45 euro. Zangboekje, welkomstdrankje, lunch en extra activiteit inbegrepen. Schrijf je in via dit formulier. Je steunt hiermee de artistieke en dagelijkse werking van Allez, Chantez!


Word lid van Club Allez!

Word lid van onze vriendenwerking Club, Allez! en steun daarmee de dagelijkse werking die het netwerk van lokale zangsessies ondersteunt en doet groeien. Opgelet, je hebt dit lidmaatschap niet nodig om naar de gratis zangsessies te komen.

Betaal je bijdrage via ons rekeningnummer BE51 7390 1237 3662 (BIC: KREDBEBB) en stuur een mailtje met je gegevens (naam, adres, e-mailadres) naar info@allezchantez.be. Het lidgeld bedraagt voor 1 jaar € 50 per persoon. Je lidmaatschap is geldig vanaf het moment dat je betaling ons bereikt tot de volgende benefietmaand (februari).

Dankjewel Club Allez! 2017!
Dhr. Jef Camps
Mevr. Lieve Camps
Mevr. Erik De Baets
Mevr. Laila De Bruyne
Dhr. Marc De Kegel
Mevr. Lieve Forier
Mevr. Birgit Goelen
Dhr. Mil Kooyman
Dhr. Thorsten Ludwig
Dhr. Kirsten Schatteman


WORD VRIJWILLIGER

Wil je de organisatie van de lokale zangwerkingen maandelijks mee ondersteunen? Word je enthousiast van administratief werk of wil je helpen bij communicatie- en promotionele taken? Meld je dan aan bij laila@allezchantez.be.

Klik hier om onze takenlijst online te bekijken.


NETWERK EN KENNIS

Wij zijn op zoek naar jouw expertise! Denk je dat je met jouw kennis en/of netwerk Allez, Chantez! kan versterken, heb je een goed idee, wil je ons voorstellen aan een interessant contact of wil je mee nadenken over de toekomst van het project? Stuur een mailtje naar annelore@allezchantez.be.

Heel erg bedankt!