Een versterkte groepsgeest met Allez, Chantez!

Om luidop te zingen moet ik me kwetsbaar opstellen. Wanneer we samen zingen, moet jij dat ook doen. Op die manier wordt 1 + 1 al gauw 3. Samen zingen verbindt, het is zo simpel als wat.

GROEPSCOHESIE TROEF

Tijdens onze teambuildingsformule gaan we met de hele groep op uitstap naar het gebied dat buiten je comfort zone ligt. We proberen te verwoorden hoe dit voelt en achterhalen wie welke strategie toepast om weer op het droge te raken. We gaan dus niet gewoon zingen, maar we zoomen ook concreet in op lichamelijke en mentale reacties die volgen op de uitnodiging om dit te doen.

In een sessie van 1 uur, een halve of een hele dag neemt Allez, Chantez! de hele groep collega’s mee op sleeptouw in zangervaringen die ons dichter bij elkaar brengen. We bouwen de sessie langzaam op tot we uiteindelijk voluit samen zingen tot de derde macht.

In sessies van een halve of hele dag maken we plaats voor gesprekken waarin we onze ervaringen omschrijven voor elkaar. Hiermee verduurzamen we niet alleen het effect van de zangervaring door ze erg bewust te beleven. We vergroten de cohesie binnen de groep ook veel grondiger door plaats te maken voor persoonlijke connecties.

JAARABONNEMENT

Een bijzondere formule is ons jaarabonnement. Hiermee haal je een heel jaar lang elke maand of elk kwartaal onze zangcoaches in huis voor zangsessies op vaste tijdstippen, bijvoorbeeld de eerste maandagochtend van elke maand. Het effect hiervan zal zijn dat we binnen je bedrijf samen een hechte community bouwen waarin mensen positiviteit en zorgeloosheid ervaren. Nodig al je personeelsleden (van de nachtwaker tot de CEO) regelmatig uit om voluit samen te zingen met onze zangcoaches en versterk je bedrijf van binnenuit.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *