Gentse Feesten

De community wint (altijd)

Een paar maanden geleden vroegen wij onze fans om mee te helpen aan een gedeelde droom: nog eens de Gentse Feesten mogen openen.

In 2019 kregen we de eer om aan de gloednieuw opengelegde Reep samen met het heerlijke CBS-orkest de Feesten op gang te zingen. Koorddansers op 8 meter boven het water maakten de show af. Het Nieuwsblad schreef achteraf dat Allez, Chantez! het warmste samenzangproject ter wereld was. En dat wij élk jaar de Feesten mochten openen. Lees maar.

Dit jaar vieren we wegens de coronapandemie de eerstvolgende Gentse Feesten, dus Het Nieuwsblad krijgt gelijk! En wie ook gelijk krijgt, zijn onze fans. Tijdens de maandelijkse gratis zangsessies in de Handelsbeurs Concertzaal riepen de Gentse fans meermaals dat ze zo graag opnieuw allemaal samen hun Feesten op gang zouden zingen. We daagden elkaar uit en spraken met dat we allemáál ons netwerk zouden gebruiken… en dan zien wat we samen kunnen laten gebeuren.

Met de breedst mogelijke glimlach mogen wij vandaag vertellen dat wij op 15 juli de aftrap mogen geven voor de Gentse Feesten. Details worden later bekendgemaakt. Maar het feest…. dat begint NU al!

5 thoughts on “Gentse Feesten

 • Heerlijk nieuws! Het samen zingen aan de Reep bij de opening van de GF mag dan al drie jaar geleden zijn maar ligt toch nog vers in mijn geheugen : zo plezierig en wat een sfeer was er toen.
  Fijn dat het terug op het programma van AC staat en ben benieuwd naar meer details maar wordt meteen al met dikke stip in mijn GF-agenda geplaatst.

 • Wow, da’s geweldig nieuws! Ik kijk er al naar uit, de eerste keer was toppie en dat zal nu ook niet anders zijn!
  We zullen Gent weer op haar grondvesten doen daveren…

 • Wij zijn wel van Kortrijk, maar wij zingen heel graag mee met en in Gent!!
  We kijken er ook al enorm naar uit!!
  Allez, Chantez!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *