12 juli 2022

Praktische info inzingsessies

© Steven Hendrix

Beste enthousiaste meezinger,

Vol verwachting klopt ons hart, want volgende week vrijdag staan we met jou en nog 450 mensen te schitteren op het podium, om de Gentse Feesten te openen met Allez, Chantez! Het wordt een hele beleving, we kijken er on-ge-looflijk naar uit. Hieronder vind je nog wat belangrijke informatie, neem die nog eens goed door.

Er zijn drie inzingsessies volplezier en gedeelde goesting om er iets moois van te maken:
maandag 11 juli van 10 uur tot 12 uur in de Handelsbeurs Concertzaal – Kouter 29, Gent
Maandag 11 juli van 20 uur tot 22 uur in de Handelsbeurs Concertzaal – Kouter 29, Gent
Donderdag 14 juli van 20 uur tot 22 uur op het Veermanplein in Gent.

We vragen om er minstens één te volgen. Misschien gaf je al een voorkeur door, maar als je toch een ander moment verkiest, of je wil meerdere inzingsessies komen volgen: geen enkel probleem. Dat hoef je niet meer te laten weten, we ontmoeten elkaar daar.

Kom zeker op tijd voor de inzingsessies, zo mis je niets, en blijven we op schema.
Draag op de inzingsessies wat je graag zou dragen tijdens de openingsshow: kledij in felle kleuren en liefst zonder te veel motieven. Wanneer de toeschouwers die grote groep enthousiaste zangers in een gekleurde wolk ziet bewegen, gaat dat supermooi zijn! Tijdens de inzingsessies zien we graag al eens wat jij aan zal hebben.
Breng zelf water mee om je keel te smeren, tijdens de inzingsessies is de bar gesloten.

De dag van de openingsshow, verwachten we je om 18 uur op het Veermanplein, aan de ingang in de Pieter de Keyserestraat, maar je krijgt nog een e-mailtje met alle praktische info. En bovenal: geniet, lach, en zing je hart vol.

Vriendelijke groeten en tot zings!
Het hele team van Allez, Chantez!