31 januari 2019

OUD // Join the movement

DEEL JE NETWERK

W3Schools.com
Allez, Chantez! is een bottom up-project dat enkel kan bestaan met de zuurstof van onze achterban. …

Onze fans vragen bij de personeelsdienst op hun werk om tijdens de volgende teambuilding eens voluit samen te zingen met de collega’s. Zij brengen de ambtenaren en beslissingsmakers van hun eigen gemeente mee naar onze zangsessies zodat we ook bij hen in de buurt een eigen lokale zangwerking kunnen realiseren. Zij boeken ons op hun familie- en buurtfeesten. Zij maken ons project mee waar!

  • Kan jouw kennis en/of netwerk Allez, Chantez! versterken? Heb je een goed idee? Wil je ons voorstellen aan een interessant contact? Of wil je mee nadenken over de toekomst van het project? Informeer je via annelore@allezchantez.be.

Of sta simpelweg een stukje raam af

Eén van de meest effectieve manieren om anderen te informeren over ons project is door ons in het oog te laten springen. We voorzien hiervoor posters met een sprekend beeld van onze zangsessies en onze contactgegevens. Deze kan je alvast voor je raam thuis of in de wagen hangen, of op het uithangbord op school, op je werk of in de wachtzaal van de dokter.

  • Op alle open zangsessies kan je een poster meenemen van ons project. Heb je een grote oplage nodig? Stuur een mailtje naar laila@allezchantez.be en plaats je bestelling.

GEEF JE CENTEN

W3Schools.com
Wij organiseren de gratis zangsessies in de steden met giften van onze zangliefhebbers. …

Koop een toegangsticket voor de benefietsessies in de steden. Sponsor je favoriete meezinger zodat je deze eens met honderden mensen voluit samen kan zingen. Of geef groots. Jouw centen maken een groot deel van onze werkingsmiddelen uit.

IN JOUW GEMEENTE

W3Schools.com

Content missing

SCHENK JE TIJD

W3Schools.com
Zonder vrijwilligers staan wij nergens. In elke stad kan je aansluiten bij onze ambassadeurs!

De organisatie van de lokale zangwerkingen wordt gedragen door enthousiaste lokale vrijwilligers. Heb jij zin om mee te helpen? Roep maar! Je kans ons helpen bij volgende taken: mensen verwelkomen en later weer uitzwaaien, de zaal klaarzetten en opruimen, mensen informeren over ons project en onze boekingsformules, kannen met kraantjeswater bijvullen, glazen ophalen, de zangboekjes ophalen bij de drukkerij, filmpjes en foto’s maken tijdens de zangsessies, promotiedrukwerk affiches uitdelen aan de zangers, … het kan allemaal! Of werk jij liever mee achter de schermen met het invoeren van onze evenementen in de UiT-databank, het schrijven van promotionele teksten, het optekenen van bijzondere verhalen die de impact van ons project op onze zangers zichtbaar maken, …?

WORD ZANGCOACH

W3Schools.com
Onze zangcoaches zijn podiumbeesten eerste klas… en soms zoeken we nog extra kanjers!

Voor de versterking van ons team zoeken we regelmatig nieuwe zangcoaches die in de lokale zangwerkingen en in de sessies die door externe organisatoren worden geboekt grote en kleine publieksgroepen samen kunnen laten zingen.

  • Lees alles over het profiel van onze vacature en stel je kandidaat via deze pagina.