15 februari 2019

Haal Allez, Chantez! naar jouw gemeente

WAAROM ZINGEN MENSEN VERBINDT

Voluit samen zingen haalt het beste in de mensen naar boven. Het zorgt ervoor dat ze zich openstellen voor anderen waardoor ze al snel een praatje slaan …

… met elkaar. Wanneer je zingt vergeet je ook al je zorgen omdat je even gewoon aan niets anders kan denken. Onze zangcoaches grijpen deze natuurlijke dynamiek van samenzang aan om een spontane sfeer van verbondenheid te creëren.

IEDEREEN KAN MEEDOEN

Allez, Chantez! is het meest laagdrempelige concept om mensen samen te laten zingen. Om mee te doen, moet je eigenlijk niéts doen, …

… behalve meezingen natuurlijk: je moet geen inkom- of lidgeld betalen, je moet geen liedjes voorbereiden, je moet niet laten weten of je komt en je moet ook niet elke keer aanwezig zijn. Je moet zelfs niet kunnen zingen. Het enige wat we vragen, is dat iedereen die toekomt ook effectief meezingt. We hebben dus geen publiek en doen ook nooit optredens. Zo geniet iedereen van 100% onbezonnen zangplezier vanuit het gevoel dat niemand kijkt of luistert naar jouw stem. Die veilige omgeving zorgt ervoor dat iedereen die graag zingt bij ons terecht kan voor een heerlijke avond.

WAT ALLEZ, CHANTEZ! PRECIES DOET

Ons 10-koppig collectief van zangcoaches en muzikanten enthousiasmeert elk jaar duizenden mensen om voluit samen te zingen. …

Per twee of drie staan wij in heel Vlaanderen op grote en kleine podia. Achter de schermen werken er nog eens 4 mensen om het project te ondersteunen op productioneel, communicatief en commercieel vlak. Deze mensen begeleiden verenigingen, gemeenten, bedrijven, scholen, sociale voorzieningen, enzovoort om hun eigen gemeenschap te verenigen via samenzang.

TWEE FORMULES OM ONS SNEL NAAR JOUW GEMEENTE TE HALEN

Wij laten je mensen zingen. Eventueel zorgen wij ook voor alle praktische zaken. Een prijsoverzicht.

Steeds inbegrepen:

• 50 minuten voluit samen zingen
• begeleiding door zangcoach en muzikant
• repertoire afgestemd op de doelgroep
• drukklaar zangboekje
• instrumenten brengen we mee

…een keer

Ideaal als instapformule om te kijken hoe de gemeenschap reageert of voor speciale gelegenheden waarop je een moment van verbondenheid, zorgeloosheid en ontspanning wil creëren.

€ 975 per sessie*

…elk seizoen

Elke drie maanden samen zingen vormt een goede basis om een lokale community van zangliefhebbers te bouwen. Eventueel worden de sessies ingebed in een bestaande, lokale kalender. Op deze manier kan je grondig onderzoeken of een echte lokale zangwerking met maandelijkse sessies haalbaar is.

€ 925 per sessie*

Standaard zorgt de organisator nog voor volgende zaken:

– drukwerk van de zangboekjes
– muziekinstallatie [technische fiche]

Indien gewenst kan Allez, Chantez! ook voor de zangboekjes en de muziekinstallatie zorgen. Voor dit luxe-pakket betaal je voor deze formule € 1.975 / sessie.

Indien gewenst kan Allez, Chantez! ook voor de zangboekjes en de muziekinstallatie zorgen. Voor dit luxe-pakket betaal je voor deze formule € 1.850 / sessie.

*Prijzen gelden telkens exclusief BTW en vervoerskosten van de zangcoach en muzikant. Uiteraard maken wij ook offertes op maat, wanneer je andere specificaties voor ogen hebt (bijvoorbeeld een langere sessie, meerdere sessies op één dag, een uitgebreide begeleidingsband in plaats van één muzikant, enzovoort).

Wil je nog een stap verder gaan?

Heb je zin om met enkele energieke, geëngageerde burgers iets goeds te realiseren in je gemeenschap? Dan wil Allez, Chantez! je ondersteunen bij het oprichten van een lokale zangwerking zoals je die nu in Gent, Kortrijk en Leuven hebt. Elke maand wordt er samen gezongen onder leiding van steeds dezelfde zangcoach en muzikant. De fanbasis kan stevig groeien, omdat de sessies elkaar telkens na enkele weken opvolgen. Aan het eind van het zangjaar organiseren de betrokken partners een benefietevenement waarop de fondsen opgehaald worden die de kosten voor het komende zangjaar kunnen dragen. Op die manier is de zangwerking op zichzelf rendabel en onafhankelijk van structurele subsidies. Allez, Chantez! zorgt voor de communicatie, de productie, de begeleiding van partners en vrijwilligers en de opleiding van de zangcoaches.

Verzamel de tien sleutels en laat jouw gemeente voluit samen zingen. Klik op de afbeelding voor meer uitleg per sleutel.

Laat je inspireren! Zo gaat het er in de Gentse lokale zangwerking aan toe.

Interesse of vragen? Neem contact op via onderstaand contactformulier.