“Waarom wij jullie steunen”

Fans die iets bijdragen aan Allez, Chantez! zijn meer betrokken bij het voortbestaan en het succes van ons project. Dat hebben wij niet uitgevonden, maar stellen wij vast voor en na elke zangsessie. Bij het binnenkomen zie je vaak al wie de enthousiasteling was die anderen motiveerde om ook eens mee te komen zingen: “Je zal zien, het is de max! Je merkt het zelf wel van bij het eerste nummer!“. Onze fans die hebben bijgedragen met mond-tot-mondreclame blinken. Je pikt hen er zo uit.

En na de sessie is het aan de zangliefhebbers die elke keer of eenmalig een centje in ons spaarvarken stoppen. Voor het laatste liedje leggen we uit dat wij geen toegangsgeld maar wel een vrije bijdrage vragen om ervoor te zorgen dat iederéén kan blijven deelnemen. Wanneer we dreigen te vergeten om die uitleg te geven en ons spaarvarken nog niet omhoog hebben gestoken, roept er altijd wel iemand van de honderden mensen in de zaal: “Hé! Uw varken!” En mensen zijn fier op het bedrag dat we al ophaalden. Ze zijn fier op waar zij aan bijdragen, op wat zij laten bestaan. En wij kunnen zo samen met hen ons werk doen: gemeenschappen hechter maken. We zijn ervan overtuigd dat het feit dat mensen kunnen bijdragen een wezenlijke versterking is van de dynamiek om aan community building te doen. Daar kunnen wij uren over praten. Maar liever laten we nu enkele mensen aan het woord die elk om hun manier regelmatig een bijdrage leveren aan Allez, Chantez!

Fan Magda maakte zelf een raamaffiche voor tijdens onze Radio 1-sessies

Dag Allez, Chantez!

Ik hoop dat de foto goed doorkomt. Deze affiche hangt voor het raam en ik heb reeds veel respons gekregen. 

Lieve en tot nu gezonde groeten,
Magda

P.s. Ik deed oproep in mijn gemeente om kinderen affiche te laten maken voor jullie programma!

Luister even naar Lieve,
moeder van één van de initiatiefneemsters

De 100 euro die we zonet overschreven geven wij heel graag omdat we zien welke impact jullie project heeft op de vele deelnemers. Het brengt licht, warmte, liefde en plezier in het hart van de zangers. Jullie geven hoop in donkere tijden en wekken een verlangen, een uitkijken naar… mensen zien!

We zijn ook heel blij om iets te kunnen bijdragen aan wat onze kinderen zo nauw aan het hart ligt. 

En… we beleven er zelf ook steeds veel plezier aan wanneer we komen meezingen! En natuurlijk zijn we ook super super… trots op wat jij allemaal teweegbrengt in het hart van duizenden mensen!

Niets dan liefs,
Lieve

Bekijk al je opties om ons project te ondersteunen door op deze woorden te klikken.