KAA Gent

De tribune blijft zingen

Wij willen iedereen samen laten zingen, omdat het deugd doet om de longen uit je lijf je zingen, maar ook om als KAA Gentsupporters als één man achter de ploeg te staan. We kunnen de spelers nu niet aanmoedigen in het stadion zelf, dus willen we hen al zingend een hart onder de riem steken. Zing samen met alle supporters samen de Buffalomars… thuis vanuit je eigen kot uiteraard.

Neem je stem op terwijl je de Buffalomars zingt en wij mixen alle stemmen tot een krachtige soundtrack die we voor de match afspelen in het stadion. Zo ben je er als supporter toch een beetje bij en worden de spelers vurig aangemoedigd. Onder het motto ‘de tribune blijft zingen’ verbinden KAA Gent Foundation en Allez, Chantez! de supporters en het hele KAA Gent team. Je doet toch mee?

Het traject

Op deze pagina staan alle instructies om jouw stem te kunnen laten horen in de Ghelamco Arena. Dit is een drieledig zangtraject waarbij we naast de Buffalomars, ook ‘t Vliegerke (Walter De Buck) en Mia (Gorky) samen met jullie willen zingen. Iedereen die graag zingt kan deelnemen. Hou de website in de gaten voor de lancering van de volgende zangacties.
De opnames van de Buffalomars moeten ons ten laatste op maandag 30 november bereiken. Op 3 december lanceren we het volgende lied.

De Buffalomars

Eerst gaan we ons clublied, de Buffalomars, samen uit volle borst zingen. In onderstaande video kan je samen met Johan Heldenbergh (KAA Gentsupporter, zanger en muzikant) en zangcoach Annelore (Allez, Chantez!) het clublied nog eens beluisteren én horen wat we van jou verwachten. Onder de video kan je ook de tekst van het lied meevolgen. Als je dat handig vindt, kan je die kopiëren en afdrukken zodat je hem bij de hand hebt.

De liedtekst gaat als volgt

Wie es ’t die weeral triomfeert? Da es den AG
Wie es ’t die oan de kop marchee-eert? Da es den AG
Manne, steek dat uit ulder koppen: om den AG te kloppen
Let op, supporters, wij beginnen – A.R.A.G. – ’t Es den AG die hier moe winnen

(paar tellen wachten)
BUFFALO BUFFALO AA GENT
BUFFALO BUFFALO AA GENT
BUFFALO BUFFALO AA GENT
BUFFALO BUFFALO AA GENT

(en meteen opnieuw)
Wie es ’t die weeral triomfeert? Da es den AG
Wie es ’t die oan de kop marchee-eert? Da es den AG
Manne, steek dat uit ulder koppen: om den AG te kloppen
Let op, supporters, wij beginnen – A.R.A.G. – ’t Es den AG die hier moe winnen

Instructie voor je stemopname

Stap 1. Maak je klaar

– Zing een paar keer mee met Johan en Annelore in het filmpje, volg met de liedtekst.
– Gebruik de instrumentale begeleidingsversie. Je vindt deze onder dit blokje tekst.
– Zoek de spraakrecorder-functie op je telefoon of je computer, of download er een in je app-store. Tip: weet je niet waar de voice recorder staat? Google even “voice recorder + (type van jouw toestel)”.
– Installeer je in een ruimte waar het geluid goed klinkt, bv. in een ruimte met gordijnen, een houten vloer, met tapijt op de grond, … . Dus niet in de badkamer of op het toilet.
– Neem er indien mogelijk een koptelefoon bij of gebruik oortjes.

Stap 2. Neem je stem op

– Begin op te nemen met de spraakrecorder. Je mag voldoende afstand bewaren tussen je mond en je opnametoestel.
– Laat de begeleidingsversie spelen (niét de originele uitvoering), idealiter in een koptelefoon of in je oortjes zodat deze niet mee opgenomen wordt.
– Belangrijk: zing voluit alsof niemand je hoort. Het resultaat is niet belangrijk, jouw goesting om te zingen wel.
– Sla je opname op.

Stap 3. Zorg dat wij alles tijdig ontvangen

– Stuur je lied naar allezchantez@kaagent.be Alle stemmen die ten laatste op maandag 30 november verzonden werden, kunnen we verwerken in de mix.
– Indien je bestand te groot is, kan je het via www.WeTransfer.com versturen. Je kan je gratis aanmelden. Voeg je bestanden toe bij het plusje. Email naar allezchantez@kaagent.be. In het bericht kan je een persoonlijke boodschap neerpennen.
– Zowel wij als de spelers zijn je enorm dankbaar dat je hieraan wil meewerken. Op 3 december lanceren we het resultaat via onze website en sociale media… én in het stadion voor de wedstrijd tnatuurlijk! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *