Lokale orkesten en Allez, Chantez! laten het hele dorp zingen

Maak zelf de som maar:
Orkest zoekt publiek + Publiek wil beleving + Allez, Chantez! laat mensen samen zingen = het hele dorp zingt!!

 

Jaarlijks worden er in heel Vlaanderen hon-der-den concerten georganiseerd door lokale harmonieën en fanfares. Toch weerklinkt de vraag hoe zij hun publiek kunnen blijven vernieuwen en entertainen. Ontdek onze zangformule voor orkesten: haal één van onze zangcoaches in huis en laat ons ervoor zorgen dat jullie publiek niet alleen aandachtig luistert en geniet, maar ook zélf meezingt. Beleving troef!

Concreet stuurt de dirigent zijn orkest aan en staat er naast hem een zangcoach van Allez, Chantez! die het publiek aanstuurt. Deze zangcoach volgt vooraf enkele repetities met het orkest en bepaalt samen met de dirigent welke liedjes het best geschikt zijn voor het samenzangconcert. Onze zangcoaches zijn opgeleid om met een authentiek enthousiasme het publiek op zijn gemak te stellen en de drempel te overwinnen om voluit mee te zingen. In samenwerking met een volledig orkest, big band, harmonie of … is het resultaat verbluffend! Hartverwarmende en uitbundige muzikale momenten volgen elkaar op en smeden een bijzondere sfeer die voor verbinding en zorgeloosheid zorgt. We moeten je er niet bij vertellen dat dit vandaag hard nodig is.

 

In Engsbergen (Tessenderlo) zong Allez, Chantez! samen met K.H. Sint-Lucia tijdens een benefietconcert van de Bergvrienden. Bekijk zelf hoe het er aan toeging.

https://vimeo.com/238952173

 

Heb je interesse voor deze formule? Stuur gauw een mailtje naar info@allezchantez.be en laat ons weten wat je in gedachten hebt: welke gelegenheid, welk orkest, eventueel welke datum, enzovoort. Dan gaan we samen aan de slag om hier een fantastisch en memorabel evenement van te maken. Misschien kunnen we zelfs het lokale koor betrekken? Tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *