Wij laten het hele dorp zingen, samen met orkest!

We maken samen de som:
Orkest zoekt publiek
+ Publiek wil beleving
+ Allez, Chantez! laat mensen samen zingen
= het hele dorp zingt!!

Jaarlijks worden er in heel Vlaanderen hon-der-den concerten georganiseerd door lokale harmonieën en fanfares. Toch weerklinkt de vraag hoe zij hun publiek kunnen blijven vernieuwen en entertainen. Daarom ontwikkelden we een interactieve zangformule voor orkesten: haal één van onze zangcoaches in huis en laat ons ervoor zorgen dat jullie publiek niet alleen aandachtig luistert en geniet, maar ook zélf meezingt. Beleving troef!

Concreet

De dirigent leidt zijn orkest. Naast hem staat een zangcoach van Allez, Chantez! die het publiek aanstuurt. Deze zangcoach woont vooraf enkele repetities met het orkest bij en bepaalt samen met de dirigent welke liedjes het best geschikt zijn voor het samenzangconcert. Onze zangcoaches zijn opgeleid om met een authentiek enthousiasme het publiek op zijn gemak te stellen en de drempel te overwinnen om voluit mee te zingen. In samenwerking met een volledig orkest, big band of harmonie is het resultaat verbluffend! Hartverwarmende en uitbundige muzikale momenten volgen elkaar op en smeden een bijzondere sfeer die voor verbinding en zorgeloosheid zorgt. We moeten je er niet bij vertellen dat dit vandaag hard nodig is.


In Engsbergen (Tessenderlo) zong Allez, Chantez! samen met K.H. Sint-Lucia tijdens een benefietconcert van de Bergvrienden. Bekijk zelf hoe het er aan toeging.

Heb je interesse voor deze formule? Stuur gauw een mailtje naar info@allezchantez.be en laat ons weten wat je in gedachten hebt: welke gelegenheid, welk orkest, eventueel welke datum, enzovoort. Dan gaan we samen aan de slag om hier een fantastisch en memorabel evenement van te maken. Misschien kunnen we zelfs het lokale koor betrekken? Tot gauw!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *