Mini-onderzoek voor maxi-impact

Wij hebben je hulp nodig. Door de aanhoudende druk op o.a. onze sector wordt het steeds moeilijker om de energie en middelen te vinden om een verschil te blijven maken via samenzang. Een blik in jouw hoofd kan helpen! Reserveer 10 minuutjes voor Allez, Chantez! en laat ons weten wat er in je omgaat wanneer je de vragen leest.

Achtergrond

Tijdens de eerste corona-lockdown kregen wij een telefoontje van een fan van voetbalclub A. Ook houdt hij enorm van zingen en hij volgt Allez, Chantez! intussen al enkele jaren. “Ik vind het zo jammer dat ik niet meer naar de voetbal kan gaan en kan supporteren voor onze spelers. Maar ik bedacht: “Als we nu eens met alle supporters de clubliederen opnemen zoals Allez, Chantez! deed in de We Zullen Doorgaan-sessies op Radio 1? Dan kunnen we die afspelen in het stadion voor de match en voelen de spelers toch nog onze aanwezigheid.” Kunnen jullie dat niet voorstellen aan het bestuur van onze supportersfederatie? Ik zal je de contactgegevens bezorgen!

De eerlijkheid bracht ons ertoe te vertellen dat onze eigen banden met voetbalclub B nog sterker waren… en we vroegen of we het daar niet eerst mochten proberen. (stilte) “Oké. Ik vind het vooral belangrijk dat het gebeurt. En ook dat Allez, Chantez! erbij betrokken is. Dus doe maar.” We hoorden zijn supportershart kraken, maar we gingen ervoor. En gelukkig maar dat voetbalclub B enthousiast inging op ons voorstel. Gevolg: werkgelegenheid voor ons team, een betrokken supportersgroep en een bende blij verraste spelers.

Onze dankbaarheid voor dat telefoontje is eindeloos. Voor altijd Merci G.!

Bekijk hier het resultaat van één van de supportersliederen: ‘Mia’ van Gorki, samen met de supporters van K.A.A. Gent.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *