Multicultureel samenzingen met de Bridge of Winds

Op donderdag 25 januari kan je samen met zangliefhebbers van over de hele wereld zingen. Door een samenwerking van Allez, Chantez! en het internationaal theatercollectief Bridge of Winds brengen we de wereld samen in een multicultureel zangrepertoire. In de studio van Les Ballets C de la B laten we ons leiden door de klanken van zeer uiteenlopende culturen. Verwacht véél muziek, véél sfeer en véél verbondenheid. Of verwacht helemaal niets en laat je meeslepen door de kracht van samen zingen.

PRAKTISCH
Donderdag 25 januari, van 20u00 tot 21u30 in Les Ballets C de la B, Bijlokesite, Bijlokekaai 1b, Gent.
Deelname is gratis. Voluit meedoen is een vereiste.

 

Bridge of Winds is een collectief van kunstenaars uit verscheidene artistieke disciplines en verschillende culturen. Ze verrichten onderzoek naar de ambacht van de performer, geïnitieerd door de actrice Iben Nagel Rasmussen van het Odin Teatret uit Denemarken. In januari strijken zij neer in Gent. Meer informatie over dit collectief vind je op hun website: www.bridgeofwinds.com.

Heb jij ook interesse om samen met Allez, Chantez! een multiculturele zangproject op te zetten: contacteer ons via info@allezchantez.be.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *