Pilootproject voor grote bedrijven

Allez, Chantez! laat mensen samen zingen. Na talloze zangsessies met duizenden zangliefhebbers in heel Vlaanderen streven we nu maximale sociale impact binnen de bedrijfswereld na. Via bedrijfszangwerkingen willen we grote bedrijven (+300 werknemers) aanzetten om elke maand of seizoen alle collega’s uit te nodigen voor een portie zorgeloosheid, ontspanning en ontmoeting. Je hoort het: we mikken hier op alle medewerkers (van de poetsvrouw tot de CEO) om via informele contacten de afstand tussen mensen te verkleinen. Duurzame community building in het kloppend hart van het bedrijf! Voluit samen zingen biedt immers een antwoord op hedendaagse noden als een verhoogd gevoel van welzijn op het werk en straffe communicatie waardoor we samen sterk kunnen scoren in ons werk!

Om dit concept helemaal op punt te krijgen (zowel qua inhoud als communicatie) kiest Allez Chantez! voor de cocreatie-aanpak. Met jouw expertise hopen we de antwoorden te vinden op vragen die met timing, mede-eigenaarschap en maximale impact te maken hebben. We halen sterke stakeholders aan boord voor de ontwikkeling van het concept en de implementatie in de bedrijfswereld in een reeks van 3 actieve sessies. We willen jou en andere knappe koppen betrekken in een luchtig, maar praktisch groeiverhaal. Jij bent immers onmisbaar door jouw expertise in ….. [vul zelf aan 🙂 ].

Concreet

– de eerste brainstormsessie vond plaats op 7 november
– de tweede brainstormsessie vindt plaats op 18, 19 of 20 december 
– actieve brainstorm en feedbackrondes

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE VOLGENDE BRAINSTORMSESSIE


Voordelen voor jouw bedrijf

– fikse korting van de pilootprojecten die we opstarten in 2019, inclusief een nieuwjaars- en teambuildingsessie
– promotionele aandacht naar onze achterban
– een innovatieve aanpak om zelf ook anders na te denken over teambuilding in je bedrijf

Ondersteuning

Om dit project te realiseren krijgt Allez, Chantez! steun van Bedrijvencentrum De Punt, De Sociale Innovatiefabriek en communicatiebureau De Bosduif. Het idee om een zangwerkingen op te starten in bedrijven werd immers twee keer geselecteerd om verder uit te werken met de professionele ondersteuning van deze organisaties. Hoera!

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE VOLGENDE BRAINSTORMSESSIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *