Suggesties welkom!

Warmte in de wereld brengen, daar geeft het hele team van Allez, Chantez! elk seizoen het beste van zichzelf voor. Dat ‘beste’ wordt telkens beter wanneer we goed luisteren naar onze achterban. En die achterban, daar hoor jij bij: als zanger, als volger op sociale media, als vrijwilliger, als raadgever, … .

Waarom jij (en niieeeet een ander)?
Omdat jij ons project vanuit een ander perspectief dan het onze bekijkt, kan jij ons helpen: geef jouw mening over hoe wij het nu doen. Wij gaan de komende maanden met die informatie aan de slag zodat wij volgend seizoen…
– nog meer verbondenheid veroorzaken,
– nog meer zorgen doen verbleken,
– nog meer partners aantrekken,
– nog meer mensen bereiken,
– nog meer impact maken.

Heel erg bedankt voor elke bedenking die je hier met ons deelt!

1 thought on “Suggesties welkom!

 • Beste,
  Allereerst een dikke proficiat voor de memorabele avond van donderdag l.l. in Gent.
  Het was voor mij, en ik zal me meteen maar kwetsbaar opstellen, gene gemakkelijke om alleen, op mijn eentje naar jullie toe te komen.
  De ijsbreker van Annelore om bij het begin van de zangsessie je buur te begroeten bij naam deed me erg deugd. Ik stond naast Ria die me begroette en meteen vroeg of het voor mij ook de allereerste deelname was. Een fijne losse luchtige babbel volgde snel.
  Waarschijnlijk zijn er nog meerdere mensen die verbinding zoeken, individuen die uit de eenzaamheid willen stappen en om die reden een keertje willen aansluiten bij Alles Chantez. Met dit uitgangspunt stelde ik me de vraag welke mogelijkheid er zou kunnen bestaan om die “eenzaten” samen te brengen, deelnemers die willen, de kans geven elkaar vooraf te ontmoeten. Heel vrijblijvend, een meetingpoint voorzien in de foyer? Een banner met een tekst erop? Natuurlijk liefst ludiek en lekker luchtig.
  Waarschijnlijk hebben jullie veel meer inspiratie die verbindend kan werken. Laat gerust weten indien ik hiervoor iets kan betekenen. Al is het maar daar als eerste te gaan staan, ik offer me heel graag op. 🙂

  Voor vanavond en de volgende avonden wens ik Annelore heel veel succes toe in dat sportpaleis, wat gaat ze die mensen doen stralen. De Kempen mag echt trots op haar zijn.

  Hartelijk,
  Stoffel.
  afkomstig uit Turnhout ;-),
  sinds 5 jaar woonachtig in Drongen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *