Samen zingen met de hele school

Voor een publiek van tieners en twintigers ontwikkelde Allez, Chantez! een hip zangconcept waarin samenzang naadloos wordt gemixt met de kunst van het beatboxen. Een repertoire van Justin Timberlake, Bazart, Milow en andere hedendaagse hits kregen een complete make-over en worden door beatboxer Wouter en zangcoach Joep op een bijzonder energieke manier opgevoerd. Denk aan interactie op het hoogste niveau, aan ongegeneerd samen zingen en aan samen uit de bol gaan, aan opschrikken van de kracht en de pracht van samen zingen…

Een sessie met jouw scholieren houdt het volgende in:
– een meesterlijk enthousiaste zangsessie van 50 minuten samenzang met leerlingen en leerkrachten (onbeperkt aantal deelnemers)
– begeleiding door een zangcoach + beatboxer van Allez, Chantez!
– aangepast repertoire en aanpak op maat van jullie publiek
– instrumenten brengen we zelf mee
– we verwachten van jullie een gepaste muziekinstallatie
– je mag ons logo gebruiken in je communicatie

Indien gewenst, dan zorgen wij ook voor een muziekinstallatie. Op basis van de gewenste capaciteit en de ruimte waar we zullen zingen (binnen of buiten) maken we een gepaste offerte op. Ofwel leveren wij de zangboekjes (aan € 1 per zangboekje) ofwel drukt de organisator deze zelf af aan de hand van ons drukklaar pdf-bestand.


Op de eerste schooldag zongen we samen met de eerste graad van College Essen.

BERICHT VOOR JONGERE SCHOLIEREN

Informatie voor basisscholen en kleuterscholen vind je op de pagina over onze SuperSongSlurper. In deze participatieve zangvoorstelling leren twee theatrale zangcoaches van Allez, Chantez! het jonge volkje heerlijke meezingliedjes aan die de hele school voluit doen klinken!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *