woonzorgcentra

We zien het als een compliment dat veel mensen uit de zorgsector de tijd nemen om ons hun verhaal te vertellen.

 • Enerzijds gaat het over professionele krachten uit de zorgsector die blij zijn dat ze even een moment voor zichzelf namen bij het opnemen van hun stem voor ons Radio 1-project.
 • Maar anderzijds ontvangen we ook verhalen van zorgverleners die hemel en aarde bewegen om toch te blijven zingen met hun mensen. Zij weten als geen ander dat samen zingen voor een sterke verbinding zorgt tussen mensen en dat het zangplezier dat je ervaart ook ineens je zorgen doet vergeten.

Deze verhalen vertellen ons dat velen van onze fans een grote portie draagkracht hebben om voor anderen te zorgen. Met onze praktijksafari voor woonzorgcentra geven wij die draagkracht een extra impuls waardoor hulpverleners kunnen blijven zingen met hun patiënten, bewoners of cliënten.

Muzikale praktijksafari voor woonzorgcentra

Laat ons jou inspireren met een hoop praktijkvoorbeelden om voluit samen te zingen in het woonzorgcentrum. Deze formats konden wij oplijsten na een levendige bevraging van Allez, Chantez!-fans die ook in een woonzorgcentrum werken. Na inschrijving kan je je verwachten aan het volgende:

 • drie e-mails die op één week tijd in je mailbox vallen
 • een twintigtal fijne praktijkvoorbeelden vanuit een vijftiental woonzorgcentra
 • enkele denkoefeningen die jou inzicht geven in waarom en hoe jij mensen kan verbinden via samenzang
 • heel veel goesting om zelf meer te gaan zingen met de mensen rondom je

Ons doel? Allez, Chantez! wil zorgverleners ondersteunen die hun eigen achterban willen laten zingen.

Hoe deelnemen?

 • Jij ontvangt onze nieuwsbrief nog niet:
  Schrijf je via via deze webpagina in voor de nieuwsbrief en duid onderaan “in woonzorgcentra en andere zorgrelaties” aan.
 • Jij ontvangt onze nieuwsbrief wel al:
  Klik in één van onze voorgaande nieuwsbrieven helemaal onderaan op de woorden “update mijn voorkeuren”. Volg de procedure via je mailbox en duid onderaan op de webpagina “in woonzorgcentra en andere zorgrelaties” aan.

Even na je aanmelding ontvang je de eerste e-mail van onze praktijksafari al in je mailbox. Indien je na een uur nog niets ontvangen hebt, kijk je best even in de spam-folder van je mailbox.