31 januari 2019

Boek ons

Wil jij ons in huis halen? Wij zorgen voor verbondenheid in jouw achterban. Ons doel: sterke verbindingen tussen mensen, los van hun achtergrond en muzikale bagage. Samen zingen, een oeroud middel voor zorgeloosheid en samenhorigheid. Nog drie stappen voor het zover is:

  1. Kies jouw formule (basispakket / geen-zorgen-pakket).
  2. Vul onderaan het formulier in.
  3. Wij nemen contacteren met je op.

BASISPAKKET

Wij laten je mensen zingen. Jij zorgt voor de praktische zaken: muziekinstallatie en drukwerk van zangboekjes. Download hier de specificaties.

Inbegrepen in deze formule

• 50 minuten voluit samen zingen
• begeleiding door zangcoach en muzikant
• repertoire afgestemd op jouw achterban
• aanleveren drukklaar zangboekje
• instrument brengen we zelf mee

…een keer

Ideaal voor speciale gelegenheden waarop je een moment van verbondenheid, zorgeloosheid en ontspanning wil creëren met jouw achterban (collega’s, familie, buurtbewoners, leden, scholieren, …).

€ 975 per sessie*

…elk kwartaal

Elk kwartaal begeleiden dezelfde mensen van Allez, Chantez! jouw achterban tijdens een weerkerende zangsessie. Zo bouwen we een stevige fanbasis op die telkens kan uitkijken naar de volgende bijeenkomst!

€ 925 per sessie*

…elke maand

Elke maand (uitgezonderd juli en augustus) nemen dezelfde mensen van Allez, Chantez! jouw achterban mee op sleeptouw. Met deze formule kan je de grootste impact maken binnen de community.

€ 875 per sessie*

*Prijzen gelden exclusief BTW en vervoerskosten voor de artiesten en voor groepen van 30 tot 150 personen. Voor grotere groepen maken wij een aangepaste offerte op (prijs per persoon). Informeer ook naar de mogelijkheden voor evenementen waarbij het onzeker is hoeveel mensen er meezingen.


GEEN-ZORGEN-PAKKET

Wij laten je mensen zingen en brengen alles mee wat we hiervoor nodig hebben.

Inbegrepen in deze formule

• 50 minuten voluit samen zingen
• begeleiding door zangcoach en muzikant
• repertoire afgestemd op jouw achterban
• gedrukte zangboekjes
• instrument en muziekinstallatie
• vervoerskosten van de artiesten

…een keer

€ 1.975 per sessie*

…elk kwartaal

€ 1.850 per sessie*

…elke maand

€ 1.725 per sessie*

*Prijzen gelden exclusief BTW en voor groepen van 30 tot 150 personen. Voor groepen met meer dan 150 personen maken wij een gepaste prijs per persoon op. Informeer ook naar de mogelijkheden voor evenementen waarbij het niet zeker is hoeveel mensen er komen meezingen.

Laat je inspireren! Zo gaat een boeking met internationale collega’s eraan toe…

Interesse of vragen? Neem contact op via onderstaand contactformulier.


Stralende actiepartner gezocht!

Veel familieverenigingen, jeugdbewegingen, sociale organisaties, buurtcomités en families informeren geregeld naar onze zangformules. Vaak voorzien zij wel een budget van enkele honderden euro’s , maar niet de hele uitkoopsom. Hier kan jouw organisatie een groot verschil maken door actiepartner te worden: bv. “alle vzw’s kunnen in maart een zangsessie boeken aan 40% korting dankzij Lions Club Zingebeek“.

  • Jij maakt zorgeloos zangplezier mogelijk, komt in the picture als heuglijke mogelijk-maker en kan over jouw doelstellingen communiceren naar alle deelnemende klanten.
  • Wij communiceren mee over jouw initiatief naar onze gehele achterban, zorgen voor de productie van de zangsessies en nemen de gehele verkoopprocedure op ons.