18 maart 2020

Steun ons

Sinds 2015 laten wij elk jaar duizenden mensen samen zingen. Met ons team van een tiental freelancers bieden wij opportuniteiten om alles even te vergeten en op te gaan in uitbundig zangplezier. Maar er gebeurt veel meer dan dat. Wij beseffen dat niet alleen wíj mensen laten zingen… jullie doen dat samen met ons! Jullie vertellen anderen over onze initiatieven en brengen nieuwe mensen mee naar onze sessies. Jullie sporen anderen aan om onze zangcoaches te boeken voor een zangsessie in jullie eigen vereniging of in jullie bedrijf. Dat doen jullie!

Bekijk hier hoe jij anderen kan laten zingen!

DEEL JE NETWERK

Wij zijn maar zo sterk als ons netwerk. Wij groeien vanuit de steun van onze achterban.

– Maak reclame voor onze zangsessies en nodig familie, buren, collega’s en kennissen uit om ook eens mee te doen.
– Hang een affiche voor je raam om je buurt te activeren en zorg voor extra animo over Allez, Chantez!
– Vertel over de effecten van samenzang tegen je HR-verantwoordelijke of het bestuur van je vereniging.
– Of leen je brein en deel je ideeën over hoe jij en jouw netwerk ons kunnen versterken. 

GEEF JE CENTEN

“Iedereen geeft wat hij missen kan” is de basis van onze fondsenwerving voor de gratis zanginitiatieven. Of je nu 20 eurocent of 1.000 euro deelt, dat maakt niet uit. Zolang we het samen doen, komen we er wel. Bekijk hier de verschillende manieren om ons financieel te steunen:

– Klik op de knop hiernaast en betaal met bancontact of kredietkaart.
– Zamel geld in voor Allez, Chantez! via ons giftenplatform.
– Zoek Allez, Chantez! in de Payconiq-app op je smartphone en maak je geld over.
– Doe een overschrijving naar onze bankrekening: BE27 7360 5969 4773.
– Stop cash geld in het spaarvarken na een zangsessie.

Met mijn kleine maandelijkse bijdrage wil ik de hele ploeg van Allez, Chantez! een hart onder de riem steken.
Elke kleine investering in dit project is een grote besparing in de gezondheidszorg.
En we worden er allemaal blijere mensen van!

(Dirk, fan van het eerste uur)

IN JOUW GEMEENTE

Wil je een lokale zangwerking opzetten met regelmatige zangsessies op één locatie, die op lange termijn subsidie-onafhankelijk is door bijdragen van de achterban? Wil jij jouw gemeenschap hechter maken door mensen samen te laten zingen? En wil je de deelnemers het gevoel geven dat zij de beslissende factor zijn in het voortbestaan van het project?

Neem een half uurtje vrijaf om ons projectplan voor lokale zangwerkingen eens goed te lezen en laat ons weten waar je aan denkt.

SCHENK JE TIJD

Onze organisatie bestaat uit een tiental freelance kunstenaars en projectmedewerkers en een dertigtal vrijwilligers. Heb jij zin om ons team te versterken?

– Versterk onze publiekswerking tijdens de zangsessies. Aan de slag: mensen welkom heten, vragen beantwoorden, zangbundeltjes uitdelen, zaal klaarzetten en opruimen, …
– Versterk onze communicatie tijdens de zangsessies. Aan de slag: filmpjes maken van hoe het er aan toegaat en reacties van de deelnemers verzamelen.
– Versterk onze communicatie buiten de zangsessies. Aan de slag: versterken van onze visibiliteit via je eigen kanalen (Facebook, Instagram, blog).

Meld je aan via info@allezchantez.be.


WORD ZANGCOACH

Een Allez, Chantez!-podiumbeest zingt goed, kan zich smijten op een podium en losmaken van het oordeel van zijn publiek, heeft een zwak voor popmuziek van de jaren ’50 tot vandaag en gelooft meer dan 100% in de missie van Allez, Chantez!
Op dit moment is ons team voltallig en zijn er geen openstaande vacatures, maar dat kan wel veranderen natuurlijk. Klik hier voor een omschrijving van het profiel dat we zoeken, ons aanbod en de selectieprocedure.