18 maart 2020

Steun ons


DEEL JE NETWERK

Wij zijn maar zo sterk als ons netwerk. Wij groeien vanuit de steun van onze achterban. Onze fans maken reclame voor onze zangsessies en zorgen dat er steeds nieuwe mensen mee komen zingen. Zij hangen een affiche voor het raam om hun buurt te activeren en zorgen voor een grotere goesting om voluit samen te zingen. Zij lenen ons hun brein en de expertise van de organisaties waarvoor zij werken. Heb jij ideeën over hoe jij en jouw netwerk ons kunnen versterken? Stuur een mailtje naar info@allezchantez.be


GEEF JE CENTEN

“Iedereen geeft wat hij missen kan,” dat is de basis van de fondsenwerving van onze zangsessies. Of je nu 20 eurocent of 1.000 euro deelt, dat maakt niet uit. Zolang we het samen doen, komen we er wel.
– Klik op de knop hiernaast en betaal met bancontact of kredietkaart.
– Stop cash geld in het spaarvarken na een zangsessie.
– Zoek Allez, Chantez! in de Payconiq-app op je smartphone en maak je geld over.
– Doe een overschrijving naar onze bankrekening: BE27 7360 5969 4773.


IN JOUW GEMEENTE

Wil je een lokale zangwerking opzetten met regelmatige zangsessies op één locatie, die op lange termijn zelfbedruipend is door bijdragen van de achterban? Heb je het net als wij over community building door mensen samen te laten zingen én hen het gevoel te geven dat zij de beslissende factor zijn in het voortbestaan van het project? Dan neem je best even een half uurtje vrijaf om ons projectplan eens goed te lezen. Je vindt het hier.


SCHENK JE TIJD

Onze organisatie werkt samen met een tiental freelance kunstenaars en projectmedewerkers én met een dertigtal vrijwilligers. Heb jij zin om ons team te versterken? Tijdens onze zangsessies kan je als vrijwilliger onze publiekswerking versterken (mensen welkom heten, vragen beantwoorden, zangbundeltjes uitdelen, zaal klaarzetten en opruimen, enzovoort. Of versterk je liever ons communicatieteam door tijdens de zangsessies filmpjes te maken en reacties van deelnemers te verzamelen? Meld je aan via info@allezchantez.be.


WORD ZANGCOACH

Een Allez, Chantez!-podiumbeest zingt goed, kan zich smijten op een podium en losmaken van het oordeel van zijn publiek, heeft een zwak voor popmuziek van de jaren ’50 tot vandaag en gelooft meer dan 100% in de missie van Allez, Chantez!
Op dit moment is ons team voltallig en zijn er geen openstaande vacatures, maar dat kan wel veranderen natuurlijk. Klik hier voor een omschrijving van het profiel dat we zoeken, ons aanbod en de selectieprocedure.