31 januari 2019

Zing met ons mee

ZANGPLEZIER TROEF

Hier vind je een overzicht van alle zangevenementen waarop jij met onze zangcoaches kan zingen. Je hoeft geen groot zangtalent te zijn om mee te doen en je hoeft ook niets voor te bereiden. Een tekstboekje stellen we steeds vooraf ter beschikking. Je leest hoé in de omschrijving van het project of evenement. We zingen een repertoire van popmuziek van de jaren ’50 tot vandaag.

NIEUWSBRIEF

Ontvang al het zangnieuws uit jouw regio rechtstreeks in je mailbox.
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Overzicht zangsessies

– vrijdag 7 augustus, 20u00 – 21u00, KAAP, Zeedijk 10 in Oostende (externe organisator, klik hier voor alle informatie en tickets)

– dinsdag 15 september, 20u00 – 21u00, KAAP, Zeedijk 10 in Oostende (externe organisator, tickets binnenkort beschikbaar)

– dinsdag 20 oktober, 20u00 – 21u00, KAAP, Zeedijk 10 in Oostende (externe organisator, tickets binnenkort beschikbaar)

– dinsdag 17 november, 20u00 – 21u00, KAAP, Zeedijk 10 in Oostende (externe organisator, tickets binnenkort beschikbaar)

– Binnenkort lanceren we nieuwe data om samen te zingen. Hou onze website in de gaten.

Overzicht andere zanginitiatieven

– Zing een lijflied voor een vriend/familielid en zorg al zingend voor een heel bijzondere verbinding. Alle informatie op deze pagina.
– Laat je inspireren om voluit samen te zingen in het woonzorgcentrum, met onze driedelige e-mailreeks. Alle informatie op deze pagina.
– Zing mee met de integrale openingsshow Gentse Feesten onder begeleiding van het 50-koppig CBS-orkest via deze link.
– Zing mee met een verzameling fijne filmpjes van tijdens de zangsessies in Gent, Kortrijk en Leuven via deze link.

Waar zingen wij op regelmatige basis?

Bekijk hieronder het overzicht van de plaatsen waar wij regelmatig samen zingen. Met deze locaties hebben wij structurele afspraken en zonder hun inspanningen en steun zou ons werk onmogelijk zijn.

W3Schools.com

HANDELSBEURS

Open zangsessies in de Handelsbeurs Concertzaal. Elke maand op een donderdag van 20u00 tot 22u00. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
W3Schools.com

DE CENTRALE

Multiculturele zangsessies met veel Nederlands repertoire in De Centrale. Elke maand op een wisselend moment. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
W3Schools.com

UNIE DER ZORGELOZEN

Open zangsessies bij de Unie der Zorgelozen. Elke maand op een woensdag van 20u00 tot 22u00. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
W3Schools.com

HAL 5

Open zangsessies in Hal 5. Elke maand op een donderdag van 20u00 tot 22u00. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
W3Schools.com

HULPGEVANGENIS

Samen zingen met gedetineerden in de Leuvense Hulpgevangenis, elke maand op een wisselend moment. Deze sessies zijn momenteel opgeschort voor onbepaalde tijd. Meld je aan via dit formulier indien je in de toekomst graag wil komen meezingen.