31 januari 2019

Zing met ons mee

ZANGPLEZIER TROEF

Hier vind je een overzicht van alle zangevenementen waarop jij met onze zangcoaches kan zingen. We zingen een repertoire van popmuziek van de jaren ’50 tot vandaag. Iedereen kan meedoen! Je hoeft geen groot zangtalent te zijn en je hoeft ook niets voor te bereiden.

NIEUWSBRIEF

Ontvang al het zangnieuws uit jouw regio rechtstreeks in je mailbox.
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Overzicht zangsessies

– zondag 14 februari, tijdstip nog te bepalen, ter gelegenheid van onze verjaardagsweek laten we diverse doelgroepen samen zingen

– maandag 15 februari, tijdstip nog te bepalen, ter gelegenheid van onze verjaardagsweek laten we diverse doelgroepen samen zingen

– dinsdag 16 februari, tijdstip nog te bepalen, ter gelegenheid van onze verjaardagsweek laten we diverse doelgroepen samen zingen

– woensdag 17 februari, tijdstip nog te bepalen, ter gelegenheid van onze verjaardagsweek laten we diverse doelgroepen samen zingen

– donderdag 18 februari, 14u00 – 15u00: online zangsessie voor kinderen 6 – 10 jaar >> klik hier voor alle informatie

– donderdag 18 februari, 20u30 – 21u30 >> klik hier voor alle informatie

– vrijdag 19 februari, tijdstip nog te bepalen, ter gelegenheid van onze verjaardagsweek laten we diverse doelgroepen samen zingen

– donderdag 18 maart, 20u30 – 21u30 >> klik hier voor alle informatie

– donderdag 22 april, 20u30 – 21u30 >> klik hier voor alle informatie

– donderdag 20 mei, 20u30 – 21u30 >> klik hier voor alle informatie

– donderdag 10 juni, 20u30 – 21u30 >> klik hier voor alle informatie

Overzicht andere zanginitiatieven

– Zing mee met de Buffalo’s, de supporters van KAA Gent en vuur de spelers aan vanop afstand. Alle informatie op deze pagina.
– Zing een lijflied voor een vriend/familielid en zorg al zingend voor een heel bijzondere verbinding. Alle informatie op deze pagina.
– Laat je inspireren om voluit samen te zingen in het woonzorgcentrum, met onze driedelige e-mailreeks. Alle informatie op deze pagina.
– Zing mee met de integrale openingsshow Gentse Feesten onder begeleiding van het 50-koppig CBS-orkest via deze link.
– Zing mee met een verzameling fijne filmpjes van tijdens de zangsessies in Gent, Kortrijk en Leuven via deze link.

Waar zingen wij op regelmatige basis?

In tijden zonder strenge coronamaatregelen zingen wij regelmatig op onderstaande plaatsen. Met deze zaalpartners hebben wij structurele afspraken en zonder hun ondersteuning zou ons werk onmogelijk zijn.

W3Schools.com

HANDELSBEURS

Open zangsessies in de Handelsbeurs Concertzaal. Elke maand op een donderdag van 20u00 tot 22u00. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
W3Schools.com

DE CENTRALE

Multiculturele zangsessies met veel Nederlands repertoire in De Centrale. Elke maand op een wisselend moment. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
W3Schools.com

UNIE DER ZORGELOZEN

Open zangsessies bij de Unie der Zorgelozen. Elke maand op een woensdag van 20u00 tot 22u00. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
W3Schools.com

HAL 5

Open zangsessies in Hal 5. Elke maand op een donderdag van 20u00 tot 22u00. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
W3Schools.com

HULPGEVANGENIS

Samen zingen met gedetineerden in de Leuvense Hulpgevangenis, elke maand op een wisselend moment. Deze sessies zijn momenteel opgeschort voor onbepaalde tijd. Meld je aan via dit formulier indien je in de toekomst graag wil komen meezingen.