31 januari 2019

Zing met ons mee

ZANGPLEZIER TROEF

Hier vind je een overzicht van alle zangevenementen waarop jij met onze zangcoaches kan komen meezingen. Je hoeft geen groot zangtalent te zijn om mee te doen en je hoeft ook niets voor te bereiden. Bij aankomst krijg je een tekstboekje toegestopt en zing je ineens mee. We zingen een repertoire van popmuziek van de jaren ’50 tot vandaag.

NIEUWSBRIEF

Ontvang al het zangnieuws uit jouw regio rechtstreeks in je mailbox.
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

ZINGEN IN CORONA-TIJDEN

Omdat wij bezorgd zijn over ieders gezondheid, stellen wij al onze live-evenementen uit. Van zodra we terug voluit samen mogen zingen, plaatsen we op deze pagina een overzicht van alle zangevenementen waarop ieder vogeltje kan komen zingen zoals hij gebekt is. Tot zings!

ELKE WEEK ZINGEN WE SAMEN OP DE RADIO

Zing elke donderagochtend mee in ‘We zullen doorgaan’, een programma op Radio 1. We kiezen samen met Sofie Lemaire en Vincent Byloo elke week één prachtige klassieker uit die we voluit samen kunnen zingen in hun programma. Wie wil kan in de voorafgaande week telkens dat nummer thuis zingen, opnemen met zijn smartphone of computer en doorsturen naar ons. Wij mixen alle stemmen door elkaar en maken er één heerlijk klinkende samenzinglied van. Klik hier voor alle informatie over het initiatief.

Waar zingen wij op regelmatige basis?

Bekijk hieronder het overzicht van de plaatsen waar wij regelmatig samen zingen. Met deze locaties hebben wij structurele afspraken en zonder hun inspanningen en steun zou ons werk onmogelijk zijn.

W3Schools.com

HANDELSBEURS

Open zangsessies in de Handelsbeurs Concertzaal. Elke maand op een donderdag van 20u00 tot 22u00. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
W3Schools.com

DE CENTRALE

Multiculturele zangsessies met veel Nederlands repertoire in De Centrale. Elke maand op een wisselend moment. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
W3Schools.com

UNIE DER ZORGELOZEN

Open zangsessies bij de Unie der Zorgelozen. Elke maand op een woensdag van 20u00 tot 22u00. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
W3Schools.com

HAL 5

Open zangsessies in Hal 5. Elke maand op een donderdag van 20u00 tot 22u00. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
W3Schools.com

HULPGEVANGENIS

Samen zingen met gedetineerden in de Leuvense Hulpgevangenis, elke maand op een wisselend moment. Deze sessies zijn momenteel opgeschort voor onbepaalde tijd. Meld je aan via dit formulier indien je in de toekomst graag wil komen meezingen.