Maurice

Vergis je niet: Allez, Chantez! is een groep van honderden mensen die het belangrijk vinden dat er samen gezongen wordt. Zingen verbindt, en dat doen we samen!
Je mag dan twee artiesten op het podium zien staan. Je mag weet hebben van een handvol professionals die achter de schermen alles in goede banen leiden. Je mag een enthousiaste bende vrijwilligers voor een warme sfeer weten zorgen tijdens onze evenementen. Maar dat is niet alles.

Honderden mensen maken reclame voor ons. En nog eens honderden mensen geven wat ze missen kunnen opdat onze evenementen gratis toegankelijk kunnen blijven voor iedereen. Onze Gulle Gevers kiezen hoeveel zo’n avond voor hen waard is. Zij zorgen samen voor ons financieel fundament. Hierdoor is Allez, Chantez! een subsidievrij project dat gedragen wordt door haar fans.

Elke maand een blijk van steun

Wil je zorgeloos bijdragen? Dat kan vanaf nu met geautomatiseerde financiële steun. Daarmee verzeker je ons van een vast inkomen. Hiermee kunnen wij wat verder in de toekomst plannen. En jij kan blijven rekenen op gratis zangplezier!

  1. Surf naar het online formulier.
  2. Klik op ‘maandelijks’ onder ‘Hoeveel wens je te doneren?’
  3. Kies je bedrag.
  4. Vul je gegevens verder aan.
  5. Vraag eventueel een factuur aan.

Ben jij een Maurice?

Trouwe fans die in één jaar tijd 250 euro of meer bijdragen aan Allez, Chantez! noemen wij een Maurice. Dit zijn goedhartige, enthousiaste fans die een grotere som geld doneren. Als je maandelijks 21 euro of meer doneert, ben jij ook een Maurice.

Deze Maurice-Club zorgt er samen voor dat wij een deel van de verloning van onze medewerkers zelfstandig kunnen dragen. Hierdoor kunnen we zonder structurele subsidies of al te commerciële sponsoring bestaan. En hierdoor kunnen wij onafhankelijk en apolitiek ons werk blijven doen. Allez, Maurice! Dank je wel…

Waarom Maurice?

En niet Danny of Gertrude?

Op een dag was ‘Allez, Chantez!’ het antwoord op de vraag in Vlaanderen’s bekendste televisiequiz: Blokken op VRT.

Voor ons was dat zo’n moment waarop we voelden: “Oh! Allez, Chantez! is ingeburgerd!” De blijdschap en verwondering van dat besef blijven graag koesteren via onze fondsenwerving.

Het alternatieve antwoord op de quiz-vraag was ‘Allez, Maurice!’. Dat zorgde voor heel wat animo in de studio. Kijk maar in het filmpje!

Zorg je graag voor nóg meer zangplezier en zorgeloosheid?

Haal ons met een gerust hart in huis. Ontdek onze boekingsformules hier en informeer je bij onze boekingsagente Fauve via boekingen@allezchantez.be.

Of bespreek samenwerkingen en sponsoring met Carolien via carolien@allezchantez.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *