O o o o o Ik mis je zo

Mensen samen laten zingen is de makkelijkste manier om moeilijke problemen te beginnen oplossen. Dat is wat Allez, Chantez! intussen al 7 jaar doet. En dat vieren we met een eerste single: O o o o o Ik mis je zo.

Meezingen maar!

Aan de hand van onderstaande symbolen kan je het lied meezingen. Dit blijkt een heel leuke, laagdrempelige manier om jong en oud een gloednieuw lied aan te leren. We merken dat volwassenen hier soms meer moeite mee ondervinden dan de kinderen. Kijk maar naar een kind in de buurt om je terug op de rails te krijgen!!

Over het lied

‘O o o o o Ik mis je zo’ werd in december 2020, het eerste coronajaar, geschreven door twee zangcoaches van Allez, Chantez! Joep en Annelore doken in hun eigen ervaringen van gemis en verveling en lieten hun fantasie de vrije loop. Het resultaat is een liedje dat vrolijk en luid, of intiem en klein gezongen kan worden.

Over de lancering van het lied 

De eerste keer dat Allez, Chantez! het lied losliet op haar zingende achterban, gebeurde dat tijdens een livestream-sessie die de kerstvakantie zou inluiden. Maar liefst 3.500 kinderen uit Gentse basisscholen en een honderdtal families in heel Vlaanderen zongen ‘O o o o o Ik mis je zo’ uit volle borst.

Zo kan jij steunen!

  • Luister naar het liedje op Spotify en like het en deel het op je sociale media.
  • Volg onze artiestenpagina op Spotify en abonneer je op één van onze afspeellijsten.
  • Vraag het liedje aan bij de radioprogramma en vertel in je aanvraag al waarom jij het lied leuk vindt, welke herinneringen er bij jou naar boven komen, waar jij zin in krijgt wanneer je dit lied hoort, enzovoort.
  • Zing het lied in je huiskamer, klas of school + maak een filmpje. Stuur ons je beelden. Of post het op sociale media met de verwijzing @allezchantez .
  • Zing, zing, zing….. o o o o o ….. want wij missen je zoooo!

6 thoughts on “O o o o o Ik mis je zo

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *